Dutch Design Week: expositie 'Knoop XL in de startblokken'

Het gebied rondom het station gaat de komende jaren flink veranderen. Deze gebiedsontwikkeling noemen we Knoop XL. Een stukje Eindhoven dat al volop in ontwikkeling is, maar nog weinig in beeld. We bouwen aan deze nieuwe wijk door er samen invulling aan te geven. Vorig jaar kon je meedenken over de toekomst en invulling van het gebied. Dit jaar staat de expositie in teken van beleving. Laat je verbazen door de omvang van Knoop XL en leer meer over de toekomst van het gebied.

Wat?

Kom binnen in onze exporuimte, loop tussen de bouwblokken door en begeef je tussen verschillende hoogtes en afstanden. Zet 3D VR-brillen op, leer meer over de tijdlijn en ontdek de verschillende projecten in het gebied. En ben je benieuwd wat er is gedaan met wat jij ons vorig jaar als ideeën en advies hebt meegegeven? Bekijk dan het inspiratieboek dat voor je klaarligt!

Wanneer?

Tijdens de Dutch Design Week | van 22 t/m 30 oktober | elke dag van 11.00 tot 17.00 uur

Waar?

Huiskamer Knoop XL | Stationsplein 17 | voormalige VVV-locatie

Opening Huiskamer Knoop XL

De expositie vindt alleen plaats tijdens de Dutch Design Week, maar op diezelfde plek vind je onze thuisbasis: Huiskamer Knoop XL. En die is heel het jaar door open. Het is een plek voor ons allemaal, waar je terechtkunt voor buurtactiviteiten maar ook met vragen over de ontwikkeling. Deze plek openen we dan ook graag samen met jou. Een volgens ons leuke manier om dit te doen is met een buurtbingo. Een bingo die in het teken staat van stedelijke ontwikkelingen en bouwprojecten.
Met natuurlijk leuke prijzen als winst!


Wanneer?

Zaterdag 29 oktober
15.00 – 17.00 uur


Aanmelden?

Om mee te doen meld je je uiterlijk maandag 24 oktober aan. Ga naar de aanmeldingspagina en vul het formulier in. Let op: er is een beperkt aantal plekken!