Talkshow EMMA TALKS

Op 8 april om 20.00 uur organiseren wij online talkshow EMMA TALKS. Met als onderwerp het nieuws rondom de ontwikkelingen in het Emmasingelkwadrant.

Het programma

Opgaven van de stad

Wethouders Rik Thijs en Yasin Torunoglu schuiven aan en vertellen over de opgaven van de stad en hoe de plannen voor het Emmasingelkwadrant daaraan bijdragen.

Inzicht in de bouwplannen

Ontwikkelaar Foolen & Reijs vertelt je meer over de bouw van de Victoriatoren. Dit bestemmingsplan kun je sinds 24 maart inzien.

Het Victoriapark

Belevingsarchitect Renee Scheepers blikt kort terug op haar belevingsonderzoek en laat samen met landschapsarchitect Adriaan Geuze het laatste ontwerp van het park zien. Must-see dus!

Initiatieven in & uit de buurt

Wat leeft er nou in de buurt en hoe zorgen we ervoor dat bewoners elkaar beter leren kennen? Allerlei mooie initiatieven komen deze avond voorbij.


Kijk je mee?

De talkshow is in het Nederlands (Engels verslag achteraf) en voor iedereen te volgen. De talkshow heeft inmiddels plaatsgevonden.

Vragen?

Meer weten over EMMA TALKS of heb je nu al vragen voor deze bijeenkomst? Stuur deze dan naar Jesper Remmen via j.remmen@eindhoven.nl. Of bekijk de veel gestelde vragen.