Uitnodiging digitale sessie op 16 december

Helaas gaat de fysieke buurtbijeenkomst niet door vanwege de huidige coronamaatregelen, maar dat betekent niet dat we niet alsnog het gesprek met de buurt aan kunnen gaan. Daarom komen we op donderdag 16 december vanuit de verschillende projecten digitaal op bezoek bij jou als omwonende.

Digitaal inloopspreekuur

Naast dat we graag voorzien in de informatiebehoefte die leeft in de buurt, willen we ook het gesprek aangaan en je de mogelijkheid geven te reageren op de plannen en vragen te stellen. Om die reden kiezen we voor digitale bezoekuurtjes via Microsoft Teams, waarbij niet jij als bewoner bij ons op bezoek komt, maar de verschillende projecten bij jou. Digitaal. Als bewoner blijf je de hele tijd in dezelfde Teams-omgeving, samen met een aantal andere bewoners.

Wanneer?

Donderdagavond 16 december om 19.00 uur tot uiterlijk 20.30 uur.

Kom voorbereid

Om tijdens deze sessie wat meer de diepte in te kunnen gaan, plaatsen we vóór de digitale sessies informatie op deze website. Zo staat er uiterlijk vrijdagmiddag 10 december een video op de homepage, met aandacht voor de verschillende projecten in het gebied en de huidige stand van zaken. Ook worden de projectpagina’s aangevuld met de nieuwste informatie. Deze informatie dient als basis en uitgangspunt voor de verdiepende Teams-sessies op 16 december. Graag het verzoek om deze informatie vóór de Teams-sessies te bekijken, zodat we in de inloopspreekuurtjes het gesprek aan kunnen gaan.

Meedoen?

Wil je deelnemen aan de Teams-sessie waarbij de verschillende projecten langskomen? Meld je dan uiterlijk zondag 12 december aan via het aanmeldformulier. Na je aanmelding krijg je een mail met een link voor de Teams-sessie. Meld je je niet aan, dan krijg je dus ook geen link.

Vragen?

Kun jij er 16 december niet bij zijn en heb je toch nog vragen na het zien van de video en de website? Of heb je andere vragen? Stel ze via s.de.bres@eindhoven.nl.