Uitnodiging online bijeenkomst Lichthoven Fase 1 (woongebouwen C en D)

Zoals je misschien weet ontwikkelt projectontwikkelaar AM in de omgeving van het Stationsplein van Eindhoven Centraal een aantrekkelijk en duurzaam woon- en werkgebied: Lichthoven Fase 1. Al eerder informeerden wij geïnteresseerden over het kantoorgebouw (kavel A) en de twee woongebouwen (kavel C en D). Graag nodigen wij je nu uit voor een online informatiebijeenkomst over de twee woongebouwen (kavel C en D) op donderdag 7 oktober.

Programma

Tijdens de bijeenkomst vertellen de gemeente Eindhoven, ontwikkelaar AM, de architect (De Architekten Cie.) en landschapsarchitect (ZUS) over de plannen voor de twee woongebouwen (C en D) en de buitenruimte van het plangebied. We zijn erg benieuwd naar de reactie op de plannen. Je vragen zullen we zo goed mogelijk beantwoorden tijdens de bijeenkomst.

Deelnemen

De bijeenkomst start om 20.00 uur en kun je volgen via een link op de website www.lichthoven.nl/nl/bijeenkomsten/. Vragen stel je via WhatsApp. Het telefoonnummer verschijnt tijdens de bijeenkomst in beeld. Het programma duurt ongeveer een uur.

Contact

Na afloop plaatsen wij de presentatie, een gespreksverslag en de antwoorden op de gestelde vragen op de website van Lichthoven. Kun je 7 oktober niet deelnemen, dan kun je de bijeenkomst hier later terugkijken. Heb je vragen? Neem dan contact op via info@lichthoven.nl.  

Copyright Absent Matter 2020