Werkzaamheden Vonderweg

Ter voorbereiding op de geplande bouwactiviteiten in het Emmasingelkwadrant gaan we het stamriool onder de Vonderweg verleggen. Daarnaast gaan we een stuk Genderriool aanleggen. 

Wegafsluiting

  • De Vonderweg is vanaf 6 februari tot begin mei afgesloten voor gemotoriseerd verkeer tussen de Mathildelaan en de Willemstraat.
  • Daarnaast is de kruising Willemstraat-Vonderweg vanaf 13 maart maximaal 3 weken afgesloten. Zie op het kaartje onderaan wat er precies wordt afgesloten.
  • De doorsteek door het Victoriapark is tijdens dit werk afgesloten, om sluipverkeer door de wijk heen te voorkomen.

Overlast

Naast de gewijzigde verkeerssituatie kan er wat geluidsoverlast zijn. Daarnaast is op hetzelfde moment de Willemstraat in één richting afgesloten (stad uit). Ook zijn er vanaf 6 maart werkzaamheden op de hoek van het Stationsplein en de Vestdijk. Ga voor een actueel overzicht de kaart met werkzaamheden en evenementen

Zie hieronder tekeningen van de situaties Vonderweg en Willemstraat.

Contact

Heb je vooraf vragen over de werkzaamheden? Mail Bert van Kilsdonk, via b.van.kilsdonk@eindhoven.nl. Heb je tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden vragen? Bel of mail uitvoeringscoördinator bij Niels Maas (06 51402192, n.maas@eindhoven.nl). Of bel Daniel Kersjes van uitvoerder Remmits, via 06 13217624, of stuur een mailtje naar d.kersjes@remmitsgww.nl.