Geef je reactie op het schetsontwerp voor het Wilhelminaplein

We gaan het Wilhelminaplein herinrichten en vooral groener maken. Op openeindhoven.nl/wilhelminaplein kun je nu het schetsontwerp van het toekomstige Wilhelminaplein bekijken en je reactie achterlaten. De beoogde herinrichting is een van de plannen om de binnenstad de komende jaren verder te vergroenen.

We willen het stenige en verouderde plein een groene, aantrekkelijke invulling geven. Met oog voor het eigen, typerende karakter van het Wilhelminaplein. Een plein waar het plezierig wonen en werken is. En een plein dat uitnodigt en ruimte blijft bieden om elkaar te ontmoeten. Ergens op het plein, op een van de terrasjes of tijdens een evenement.

Fasegewijs ontwerpen

Het opstellen van het ontwerp gebeurt fasegewijs met iedereen die zich betrokken voelt bij de toekomst van het Wilhelminaplein. De afgelopen maanden is via onder meer bijeenkomsten met veel belanghebbenden gesproken over wat zij belangrijk vinden voor het nieuwe Wilhelminaplein.

Laat je reactie achter!

Op basis van de ambities voor het Wilhelminaplein en alle ontvangen reacties is nu een schetsontwerp opgesteld. Dat is op 11 januari gepresenteerd en toegelicht aan de bewoners en ondernemers van het Wilhelminaplein en omgeving. Dat leverde al veel reacties op. Maar we zijn ook benieuwd naar jouw mening! Bekijk het schetsontwerp op openeindhoven.nl/wilhelminaplein en geef uiterlijk 28 januari je reactie.