Eindhoven bouwt aan de toekomst. Dat gebeurt op allerlei manieren. En vooral in het centrum van de stad en rondom het station Eindhoven Centraal. Zoals andere tegels en meer bomen en planten in de binnenstad. Of als je kijkt naar de nieuwe Vestdijk. Met veel meer groen en vooral ruimte voor fietsers en voetgangers. Tegelijk komen er ook meer plekken om te wonen in het centrum en bij het station.

Waarom deze website?

Tot 2040 gaat het om heel veel plannen midden in hartje Eindhoven. Het zijn losse plannen die er samen voor zorgen dat Eindhoven kan groeien. En dat er genoeg woningen en plekken komen waar mensen zich thuis voelen. Onderweg daar naar toe gaat de schop op veel plaatsen in de grond. Dat moet natuurlijk in overleg en slim, zodat de stad wel bereikbaar blijft. Dat kan alleen als we samen met inwoners en ondernemers praten over onze plannen. Deze website helpt daarbij.

Waarom heet het Open Eindhoven?

OpenEindhoven.nl betekent dat we als stad soms openliggen, maar vooral ook openstaan voor jou. Voor klachten, tips, complimenten en natuurlijk goede ideeën. Op de website vind je alle informatie over waar we nu bouwen. Maar ook over plannen die nog in de maak zijn. En OpenEindhoven.nl herken je ook in de stad waar we aan het bouwen zijn. Daar zie je ons beeldmerk.

Hoe neem ik contact op?

Heb je vragen over OpenEindhoven.nl of wil je meer informatie? Stel je vraag via onderstaande knop.