Herontwikkeling Moleneind

Moleneind is het gebied tussen de Dommel, het Designhuis, Stratumseind en de Oude Stadsgracht. Nu is er vooral horeca en entertainment en het maakt een rommelige indruk. We willen Moleneind mooier en groener maken en benutten voor woningen en voorzieningen. De plannen voor Moleneind worden gemaakt door de gemeente samen met bouwontwikkelaar Bem bv. De gemeente stelt de uitgangspunten op voor het gebied. De ontwikkelaar maakt het bouwplan. Vervolgens toetst de gemeente het bouwplan aan de uitgangspunten.

Bijeenkomst 22 mei 2024: aanmelden vanaf 1 mei

De uitgangspunten en het bouwplan presenteren wij samen met de ontwikkelaar tijdens een bijeenkomst. Je kunt dan ook reageren en je vragen stellen. Ook informeren we over de ontwikkelingen in de omgeving, zoals het Designhuis. Meld je vanaf 1 mei aan voor deze bijeenkomst, dat kan via deze website. 

Na 22 mei vind je op deze website meer informatie over de uitgangspunten voor het gebied en het bouwplan. Je kunt dan ook reageren en vragen stellen. 

Waar kan ik terecht met vragen?

Via deze webpagina blijf je op de hoogte over de plannen voor de herontwikkeling van Moleneind. Wil je nieuwsberichten over actuele ontwikkelingen over de herontwikkeling Stadhuisplein (inclusief Moleneind) in je mailbox ontvangen? Stuur dan een mail naar stadhuisplein@eindhoven.nl. Ook voor vragen over de toekomst van Moleneind en Stadhuisplein kun je dit mailadres gebruiken.