Herinrichting Wilhelminaplein

De gemeente gaat het Wilhelminaplein herinrichten en vooral ook groener maken. De nieuwe, groene inrichting sluit aan bij de ambitie om het centrum de komende jaren verder te vergroenen. Het opstellen van een ontwerp voor het nieuwe Wilhelminaplein doen we samen met bewoners, ondernemers en iedereen die zich betrokken voelt bij de toekomst van het Wilhelminaplein. Daarvoor organiseren we verschillende bijeenkomsten en gesprekken.

Denk mee over de toekomst van het wilhelminaplein!

Tijdens de bijeenkomsten, gesprekken en pleinsessie op 30 september hebben we al veel reacties ontvangen over de beoogde herinrichting van het Wilhelminaplein. Maar we zijn ook benieuwd naar jouw mening. Wat vind je goed aan het huidige Wilhelminaplein? Wat vind je minder goed? Heb je wensen of ideeën voor het nieuwe Wilhelminaplein? Laat uiterlijk 15 oktober je mening achter via het reactieformulier.

Informatieavond gemeenteraad op 3 oktober

De gemeenteraad blijft graag op de hoogte van het ontwerpproces voor de herinrichting van het Wilhelminaplein. Daarvoor vindt dinsdag 3 oktober van 17.00 – 18.00 uur in het Stadhuis (commissiekamer) een informatiebijeenkomst plaats. De raadsleden worden dan geïnformeerd over de belangrijkste resultaten van alle bijeenkomsten en gesprekken en over het vervolgproces. Je bent van harte welkom om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.